بانو صغرا ستایش، فیلم ساز و هنرمند افغانستانی، توانست جایزه نقدی و تندیس بهترین طرح تلویزیونی این جشنواره را از آن خود کند.
در مراسم اختتامیه چهل و سومین جشنواره جهانی تلویزیون NHK که شام چهارشنبه ۲ نوامبر در توکیو پایتخت جاپان برگزار شد جایزه ویژه جاپان پرایز به خانم نو ویرا از کشور بنگلادش و جایزه دوم این برنامه ازطرف یونسکو به صغرا ستایش فیلمساز افغانستانی اهدا شد.
دراین بخش جشنواره طرحهای زیادی از سراسر جهان شرکت داده شده بود و در مرحله نیمه نهایی پنج طرح از پنج کشور پذیرفته شده و به رقابت نهایی دعوت شدند.
در مرحله پانی، پنج فیلمساز برتر از کشورهای رواندا، افغانستان، آفریقای جنوبی، بنگلادش و کلمبیا در حضور ۱۲ داور بینالمللی به رقابت پرداخته از طرحهای شان دفاع نمودند.
دراین مرحله خانم نوویرا از بنگلادش و بانو صغرا ستایش از افغانستان به ترتیب مقام اول و دوم را بدست آوردند.
ان اچ کی (NHK) سازمان ملی پخش برنامههای رادیو و تلویزیونی در جاپان است.
این سازمان، پخش برنامه های رادیوئی خود را در سال ۱۹۲۵ آغاز کرد. بودجه این سازمان از طریق دریافت حق اشتراک از خانوارهای دارای تلویزیون تأمین میشود. هدف از پرداخت این مبالغ از سوی مردم، “قادر ساختن این سازمان برای ارائه و پخش برنامههایی منصفانه و بهدور از هر گونه اعمال نفوذ از سوی سازمانهای سیاسی یا خصوصی و نیز اولویت قائل شدن برای عقاید و نظرات بینندگان و شنوندگان” اعلام شده است.
در حال حاضر NHK برنامههایی را بر روی پنج شبکه تلویزیونی داخلی و سه شبکه رادیوئی داخلی پخش میکند.
شبکه سراسری تلویزیون و شبکه تلویزیون آموزشی و سه شبکه رادیوئی داخلی، اخبار، برنامههای آموزشی، تفریحی و سرگرم کننده خانوادگی و سایر برنامهها را تهیه و پخش میکنند.
سه کانال تلویزیون ماهوارهای، برنامههایی با طیف گستردهای از موضوعات با علائق گوناگون همچون مسابقات ورزشی مشهور و پرطرفردار جهان و برنامههای مستند خارجی را پوشش میدهند.
ان اچ کی جهانی بخش خدمات جهانی NHK است و اخبار و برنامههایی را از طریق تلویزیون، رادیو و اینترنت برای جهانیان فراهم میآورد.
بخش خدمات جهانی NHK اعلام کرده است که دو هدف اصلی شامل برنامه های شان می باشد .
اولین هدف این است که از طریق بالا بردن درک جهانیان نسبت به چاپان ، تبادلات فرهنگی و اقتصادی با این کشور را در سطح جهان گسترش داده تا در نهایت این امر به تشویق و ارتقای دوستی میان کشورها و رفاه بشر منجر شود.
دوم این که برای جاپانی هایی که بخاطر مأموریتهای کاری، اداری و یا گردشگری در خارج از کشور ساکن بوده و یا در حال سفر هستند، به سرعت طیف گستردهای از اطلاعات سودمند برای زندگی روزمره و ایمنی آنها را ارائه کند
۰۴٫۱۱٫۲۰۱۶